Samples bestellen

Wij realiseren onszelf dat vele onder u nog niet bekend zijn met het brede scala aan voordelen, de verrassende werking en de vele toepassingen van nano coatings. En onbekend maakt onbemind, dus willen wij u graag kennis laten maken met onze mooie producten. 

Om deze reden bieden wij u hierbij een sample of een sample-pakket aan tegen een kleine vergoeding (die inclusief de verzendkosten is). 

Een sample-flesje heeft een inhoud van 30 ml, voldoende om de coating uitvoerig uit te proberen en overtuigd te raken. Want ‘seeing is believing and trying is buying’. 

Klik op de link in het tekstkader op deze pagina, hier vindt u een productbeschrijving om u te helpen met instructies om tot een optimaal resultaat te komen. 

De belangrijkste zaken als verbruik per m2, verwerkingstemperatuur en droogtijd zijn hier terug te vinden. Het aanbrengen van onze nano coatings is over het algemeen vrij eenvoudig, maar het is wel belangrijk dat u zich aan de instructies houdt! 

Daarbij geven wij graag mee dat we uitdrukkelijk adviseren beschermende kleding, handschoenen en een geschikte mondkap te dragen tijdens het aanbrengen of testen. Ook al zijn al onze coating gecertificeerd en veilig bevonden. 

Bestel onderstaand uw sample of sample-pakket.

Bestelt u meer dan 3 samples, kopieer dan deze deze tekst; Pakketkorting en plaats die in het kortingscode vakje.

per pagina
per pagina

Winkelwagen

© 2023 - 2024 Groothandel-nanocoatings.nl | sitemap | rss